In 6 weken leren manifesteren

Je voelt al langer dat je meer wil en kan. Maar het lukt je niet. Iets houdt je tegen en je hebt geen idee wat dat is. Het is een gevoel en het lijkt wel of bij iedereen om je heen wel alles lukt.
Het is je mindset, dit kun je trainen. In deze online cursus ga ik je alles leren over een groeimindset. Hierdoor zul je gaan ontdekken wat positiviteit met je gaat doen. Alles zal makkelijker gaan en daardoor ga jij meer succes op allerlei gebieden ervaren.
In de komende 6 weken ga ik je leren hoe jij jouw gedachten kunt gaan shiften. We gaan starten aan de leukste en waardevolste online cursus. Want wat gaat het voor jou betekenen als jij succes gaat ervaren in je werk en in je relatie’s? Elke week komt er een nieuwe video en heb ik opdrachten voor je in een werkboek. Als jij klaar bent met hoe het nu gaat en je verlangt naar een next level versie van jou dan is het tijd om je grootste potentieel te leren kennen èn te laten zien!
N

6 weken elke week een video.

N

2 jaar toegang tot de cursus.

N

Uniek werkboek met vragen.

N

Overal te bekijken of te beluisteren op een moment dat jij dat wil.

N

De kracht van een positieve mindset direct toepassen.

N

Ontdek hoe jij dàt kunt creëren wat jij wil!

Ben jij klaar voor de waardevolste stap in je leven?

Wat gaat manifesteren jou brengen?

Waarom ik deze online training voor je gemaakt heb?

De kracht van je gedachten is enorm. Je hebt geen idee! Jaren heb ik gewerkt als accountmanger, haalde ik elk jaar de omzet omdat dat voor mijn niet meer dan logisch was. Later ontdekte ik pas dat dit door mijn manier van denken kwam. High energy is een groot goed en ook jij kan dit leren. De gevolgen van een positieve en daardoor een high energy mindset maakt het mogelijk dat jij succes zult gaan ervaren op vele gebieden. Mijn natuurlijke intresse is juist jou als ondernemend persoon de mogelijkheden te laten zien. Daardoor ga jij als mens groeien en zul je zien dat hierdoor je werk ook een vlucht gaat nemen. Inmiddels heb vele ondernemende mensen mogen coachen en de impact is enorm.

Dit gun ik jou ook! Iedereen kan het leren. Wat er voor nodig is dat je 100% commitment en dat je openstaat voor een verandering. Nuchter en helder leg ik je alles uit. Ben je klaar voor succes in je leven?

De ervaringen

Reviews

Zonder dat ik op zoek was naar een (business)coach kwam ik Heidi tegen op Clubhouse. Zonder enige commerciële doeleinde nam Heidi contact met mij op om eens te sparren over de problemen die ik nu ervaar met mijn onderneming. Na dit gesprek kwam ik er pas achter hoe erg ik een business coach nodig had! Wat een waarde ik momenteel uit de wekelijkse gesprekken met Heidi haal is goud waard! 

Matthijs van Beurten

1 op 1 coaching, Ecommerce ondernemer

“Een traject volgen bij Heidi is echt een feestje. Als geen ander weet ze contact met je te maken.

Het maakt net uit of een sessie met Heidi live of digitaal is:

Heidi spat door het scherm heen! Haar energie is eindeloos en die voel je!

Ze sweept je op en neemt je mee. Ze neemt je mee naar de randen van wat jij denkt dat je kan, en dan daar voorbij.

Naar je volle potentieel. Ze luistert en denkt mee op de juiste gebieden. Heel knap hoe  ze de ‘haakjes’ uit mijn verhalen weet te vissen.

Heidi is echt zo’n coach die je laat springen. Ze laat je niet alleen je volle potentieel zien,

Zij heeft me laten inzien welke wegen ik kan bewandelen om daar te komen. Praktische stappen die ik à la minuut in heb kunnen zetten en die me ook echt vruchten afwerpen.

Ik zou iedere ondernemer een sessie of traject bij Heidi aanbevelen. Al is het maar af en toe, om je weer op je eigen weg naar je hele kunnen te zetten.”

Nirmala Balgobind

1 op 1 coaching, www.back-2-paper.nl

Heidi is de positiviteit zelve! Een doortastende en sprankelende persoonlijkheid die altijd voor je klaar staat, de juiste vragen weet te stellen om tot de kern te komen en volledig met je meedenkt.

Door deze kwaliteiten weet ze echt het verschil te maken en jou op maat verder te helpen!
Heidi heeft mij zo enorm gemotiveerd en me de juiste weg helpen vinden in een tijd dat ik het echt nodig had.

Iedereen die wel wat extra positiviteit kan gebruiken en (zakelijke) begeleiding op een leuke manier, kan ik Heidi ten zeerste aanraden!

Naomi Louwerens

1 op 1 coaching, Content Creator & Social media Consultant

In 6 weken leren manifesteren

Wie wil dat nu niet? Dat creëeren waar jij zo naar verlangt. Natuurlijk is succes een ruim begrip. Maar ik ga jou in 4 weken alle tools aanreiken zodat jij direct aan de slag kan gaan om je eerste succes te gaan vieren. Alles heeft te maken met je mindset. Jij gaat ontdekken waarom je jouw nu niet ervaart. Tijd om dat te veranderen. Ben jij er helemaal klaar voor? Wat ga je allemaal ontvangen als je de cursus gaat doen.

R

Je krijgt 2 jaar onbeperkt toegang tot de cursus

R

6 weken ontvang je elke week een video.

R

Toegang tot een besloten community.

R

Elke week op donderdag 9:30 uur ben ik live aanwezig voor al je vragen

R

Uniek werkboek.

€ 395,- excl. btw.