Heidi Schuring

Ik ben Heidi Schuring, geboren in 1970, getrouwd en moeder. Geboren op een zondag, een zondagskind dus, en zo voel ik me ook echt. Geboren met een glimlach op mijn gezicht. Positiviteit zit in mij. Wat ik het liefste doe? Mensen bewust laten worden dat ze echt uniek zijn, Dit door persoonlijke ontwikkeling. Verbindingen maken, luisteren, motiveren en inspireren, met als gevolg…een  geweldig resultaat.

Door mijn werk als accountmanager, nu zo’n 24 jaar, ontmoet ik wekelijks verschillende personen. Ik ben een echt mensenmens. Iedereen heeft iets unieks en er is maar één zoals jij! Mijn natuurlijke interesse waarom iets gaat is uitgegroeid in een prachtig persoonlijk ontwikkelings traject. De laatste jaren zie ik ook dat steeds meer mensen worstelen met een vraagstuk. Juist daarom is de interesse naar persoonlijke ontwikkeling onstaan. Het maar doorgaan en het niet voelen. Groei kan naar mijn menig alleen als je ook goed in hun vel zit. Energie is voelbaar. Het werken vanuit je volledige potentieel gaat alleen als je ook 100% jezelf kunt zijn. Persoonlijke ontwikkeling is daarom ook ontzettend belangrijk om te kunnen groeien. Leven vanuit authenticiteit. Mijn missie: het beste bij mensen naar boven halen, zodat zij met innerlijke kracht elke verbinding aan kunnen gaan.

Mijn uitgangspunt is positief, altijd. Het zit in mijn systeem. Het heeft me zoveel gebracht dat ik het ook heel graag door wil geven aan jou! Het kunnen zien van de positieve kant in combinatie met je authenticiteit brengt zoveel meer!

Staan voor wie je bent.
Puur, eerlijk en vol energie.

Mijn filosofie

Als de energie niet meer stroomt, dan heeft dat een reden. Misschien wordt het eens tijd dat je die reden gaat onderzoeken.

Bekijk je situatie eens opnieuw. Als je eraan werkt, erover nadenkt en kennis vergaart, ontdek je wat je passie is en maak je een nieuw plan om in actie te komen. Je zult zien dat je energie weer gaat stromen.

Als je echt durft los te laten zul je ontdekken dat er zoveel meer mogelijk is.

© Copyright - Heidi Schuring - Powered by Sabine - Hosting door Speedy-Networks