Drie maanden persoonlijke sales coach

Welkom.
Heldere mindset geeft een top resultaat

Elke onderneming wordt gerund door mensen.
Hun ervaringen en gedachten maken de onderneming wel of niet tot een succes.
Iets waar veel ondernemers misschien zo niet over nadenken. Wat als iemand nu niet lekker in zijn vel zit of gewoon werkt omdat het nu eenmaal zo is.
Daar blijft sales mogelijk wel achter en daar gaan we wat aan doen.
Vol enthousiasme werken en met passie je verhaal vertellen maken het verschil. Sales is dan een logisch vervolg.

Enthousiasme, overtuiging en passie gaan we helemaal terugbrengen in je zaak. Persoonlijke groei gaat zorgen voor zakelijke groei.
Echt gaan genieten van elke dag die je werkt. die je energie gaat opleveren.
De blinde vlekken gaan we in kaart brengen. Ontdekken, overleggen, meedenken en een plan maken WAT jij wil creëren. Een heldere mindset zal zeker ook een ander resultaat geven.

Doordat ik meer dan 24 jaar in de vele verschillende ondernemingen kom kan ik gelijk aanvoelen waar de kansen en de mogelijkheden zitten.
We gaan de zaak en de mensen in kaart brengen.
Kansen zien en zowel groeien zakelijk als persoonlijk.
Al je talenten komen aan bod. Het is het meest waardevolste wat je een onderneming en jezelf kan geven.
Wekelijks hebben we contact zodat groei ook snel gerealiseerd kan worden. Nuchter en vol passie gaan we de onderneming bekijken. En gegarandeerd dat deze na twaalf weken een hele andere energie uitstraalt. Uit het hoofd en naar het hart. Daar staat dit mooie en heldere traject voor. Want elke onderneming kan Hartmarketing gebruiken.

Doordat je als persoon helder en fris kunt denken, zal groei alleen maar een logisch vervolg zijn. Mensen doen zaken met mensen.
Als persoonlijke coach zal ik in deze drie maanden volledig naast je staan.
Eerst komt er een bezoek in de zaak.
Daarnaast kunnen de gesprekken via video call’s plaatsvinden.

Zet vandaag nog de eerste stap naar verandering…

Al mijn ervaringen en cursussen die ik gevolgd heb geef ik in drie maanden door aan jou. Helemaal op maat. Het beste van alles zit erin. Natuurlijk gaat dit samen met positieve energie en veel enthousiasme. Van denken naar doen. Van je hoofd naar je hart. Ruimte creëren en volop vanuit plezier en passie je zaak leiden. We gaan je talent maximaal benutten!

persoonlijke coach

Inclusief:

  • Eerste gesprek is op locatie..
  • 11x een live videocall van een uur.
  • 3 maanden meekijken aan de zijlijn.
  • Verandering in je mind.
  • Energieboost op maat.
  • Persoonlijk groei.
  • Verrassing als afsluiting.
  • Drie maanden een maat op maat traject:

Prijs voor 3 maanden € 1495,- excl btw

Wie straalt van binnenuit, zal alleen maar kunnen geven…

Verbinding

Ieder mens wil zich graag verbonden voelen. Besteed dus zorg aan de verbindingen tussen alle ‘schakels’: je partner, kinderen, ouders, vrienden en familie. Bedenk: de ketting is zo sterk als de zwakste schakel.

Waardering

We houden allemaal van waardering, want daar groeien we van. Een klein schouderklopje kan al wonderen doen. Het ervaren dat je van waardevolle betekenis bent voor een ander maakt je sterk.

Energie

Als je volledig jezelf bent, is jouw energie voelbaar aan alle kanten. Je voelt je fit en gelukkig en dat heeft zijn uitstraling op de buitenwereld. Het laten stromen van die energie zal je veel brengen.

Actie

Als je jouw waardes kent en die op een positieve manier actief gaat gebruiken in jouw omgeving,  dan ontstaat er magie. Je gaat je verbonden en gewaardeerd voelen, waardoor je je energie voelt stromen en je daadkrachtig voelt.

Neem nu contact op

Wil je een vraag aan me stellen, wil je je inschrijven voor 1 op 1 coaching van drie maanden? Alles begint met een eerste stap, het is aan jou om die te zetten.

Nog meer energie voelen? Ik ben er klaar voor!

Vul het formulier in en ik neem contact met jou op.

© Copyright - Heidi Schuring - Powered by Sabine - Hosting door Speedy-Networks