Review Marloes

Ik heb jou bij toeval ontmoet in Bemmel waar ik in eerste instantie een bijeenkomst voor hsp wilde bijwonen samen met een vriendin maar deze was volgeboekt. Tijdens deze middag waren er ook kraampjes zowel spiritueel als handmade items, mijn vriendin en ik zijn beide altijd zeer geïnteresseerd in astrologie numerologie en tarot en bleven steken bij jou met alle nummers ontcijferd moesten wij natuurlijk even meer weten.
We namen een visitekaartje mee en thuis dacht ik meteen ik wil het mooiste cadeau van je leven hebben!

Na heftige persoonlijke tijden waarin mijn zelfvertrouwen en zelfkennis was weggevaagd kwam ik bij Heidi en trof ik een zeer warme lieve dame die mij heeft geraakt met het uitwerken van mijn numerologie rapport.

Om 1 voorbeeld te noemen was dat ik net mijn bedrijfje was gestart en zij vertelde me dat ik niet te klein moest denken en erin moest geloven! Thuis had ik kaarten gekocht met quotes “ geloof erin dat is het begin “ en heb deze ingelijst in de woonkamer gezet zodat ik er steeds aan bleef denken!

Nu ben ik een jaar zelfstandig ondernemer en merk ik dat het geloof in mezelf , de kracht van har(t) werken en met passie en liefde ervoor gaan keihard beloond wordt met geweldige opdrachten , goeie samenwerkingen met andere ondernemers en werken met mooie kwalitatieve producten  waar ik inderdaad trots op ben dat ik dit kan en mag doen.

Lieve Heidi, heel erg bedankt voor het juiste zetje in de rug en bedankt voor je vertrouwen en oprechte gelukwensen!

Je bent een ontzettend warme persoonlijkheid en wens je het allerbeste in jouw werk en gezin.

Dikke kus en liefs

Marloes

(Mon Petit Chocolaterie)