Workshop numerologie

Tijdens de workshop numerologie gaan we rekenen! Je geboortedatum is het uitgangspunt van deze workshop. Het zal je zeker een inzicht geven zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. Want bij de start van je leven is er een uniek persoon geboren. Jij! Ook werd op deze dag aan jou een naam gegeven. En ook deze zullen we gaan uitrekenen. Dit alles doen we op een mooie en gezellige locatie in Huissen, bij Beide Zussen. Onder het genot van een kop koffie of thee gaan we aan de slag. Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat maakt jou tot een uniek mens? De workshop duurt 2,5 uur.

  Inclusief:

  * koffie, thee en water
  * werkmap, die je mee mag nemen
  * interactie met de andere deelnemers
  * een prachtig inzicht
  * max: 10 deelnemers
  * prijs: € 38,–

  De workshop vindt plaats op:

  6 juli

  Ook kom ik graag naar jullie toe om op locatie een workshop te geven.
  Stuur een mail voor de mogelijkheden.

  Reserveer je plaats hieronder door op de knop “schrijf je in” te klikken.

Een andere kijk zal je blik verruimen.

We gaan samen voor meer….

Positiviteit

Positiviteit is een belangrijk element. Besef waarom je op een bepaalde manier denkt. Kijk naar wat die gedachtegang je tot nu toe heeft opgeleverd.

Verbinding

Ieder mens wil zich graag verbonden voelen. Besteed dus zorg aan de verbindingen tussen alle ‘schakels’: je partner, kinderen, ouders, vrienden en familie. Bedenk: de ketting is zo sterk als de zwakste schakel.

Balans

Balans in je leven zorgt ervoor dat je op alle gebieden het beste uit je zelf. Een goed evenwicht tussen werk en privé zorgt voor een energievol leven. Iets waar je tegenop ziet zal veranderen in een uitdaging.

Energie

Als je volledig jezelf bent, is die energie voelbaar aan alle kanten. Je voelt je fitter, gelukkiger en dat heeft zijn uitstraling  op de buitenwereld. Het laten stromen van die energie zal je veel brengen.

Leef je droom…

Helemaal één zijn met wie je bent. Alles in balans en voluit kunnen gaan. Geen belemmeringen voelen en geen ja maar…. Nee, alles wat je wil gaan doen of bereiken daar werk je aan. Elke dag weer…. Elke dag met volle energie.

Neem nu contact op

Wil je een vraag aan me stellen, wil je je inschrijven voor de workshop?
Alles begint met een eerste stap, het is aan jou om die stap te zetten.

Nog meer energie voelen? Ik ben er klaar voor!

Vul het formulier in en ik neem contact met jou op.

© Copyright - Heidi Schuring - Powered by Sabine - Hosting door Speedy-Networks