VIP traject 1 op 1 coaching.

Je voelt dat het nu de tijd is. Tijd om je level up te gaan ontdekken bij jezelf en/of jouw bedrijf. Je hebt alleen geen idee hoe. Dat is nu precies waar ik je in kan ondersteunen. Dit VIP traject is er voor jou als je alles wil leren over een positieve mindset en het vak verkopen. Dit is een uniek persoonlijk ontwikkelingstraject op maat.

Dit VIP traject is er voor jou als je klaar bent om de volgende stap te gaan zetten. Ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Elke week gaan we aan de slag met een opdracht zodat je direct verschil gaat ervaren. Een positieve mindset is een keuze. Daarnaast ga ik alles leren over het vak verkopen. Zodat je met een andere mindset meer uit jezelf en/of je bedrijf haalt. De kracht van een positieve mindset is enorm. Iets wat nu lastig lijkt, wordt een leuke uitdaging. Je kunt altijd verder ontwikkelen en daar ga ik je in uitdagen. Buiten je comfortzone zit je groei. Dat wat je nu tegenhoudt gaan we in kaart brengen. We gaan kijken naar jouw kansen en mogelijkheden.

Dit is een traject op maat. We starten met een strategiegesprek, zodat de hulpvraag helder is. De sessie’s vinden plaats via zoom. Na elke sessie krijg een opdracht mee.

N

12 gesprekken via zoom.

N

3 maanden jouw persoonlijke coach.

N

Positieve mindset gegarandeerd.

N

Je businessmodel naar Next Level

N

Alles over het vak verkopen.

N

Refresh voor jezelf en/of jouw bedrijf.

Ben jij klaar voor de waardevolste stap in je leven?

Persoonlijke VIP coaching.

Als geen ander weet ik wat je voelt. Je loopt al langer met het idee rond om een coach te nemen die jouw grootste potentieel ziet.

Iemand die jou kan motiveren en inspireren. Samen met jouw de dingen oplost waar je tegenaan loopt. Ik ga je laten ervaren wat een succes mindset met je doet.

Stop met jezelf te vertellen dat dit het is. Er is nog zoveel meer en er ligt nog zoveel voor je klaar, je hebt geen idee!

De ervaringen

Reviews

Je neemt ruim de tijd voor mij

Je kunt anderen enthousiasmeren

Je hebt me leren zien welke expertise ik heb. In mijn hoofd wist ik het wel, maar je hebt hoofd en hart bij elkaar gebracht

Ik vond de coaching één op één prettig omdat ik al jaren voor mezelf werk en ik een andere richting op wilde.

Je hebt me aangezet waardoor ik in beweging kwam en in een positieve flow kwam.

In het begin miste ik je wel na het traject, maar ik heb er veel aan gehad!

Bep Lovink

1 op 1 coaching, Bedrijfscoaching en psychosociale therapie

Wat een bijzonder mens die Heidi! Met kleine heldere aanwijzingen kan ze “ongemakken” die op je pad komen dragelijk maken! Een aanrader voor mensen die hulp kunnen gebruiken om de juiste focus te krijgen!

Gerrie Gregoor

1 op 1 coaching, ZZP Administratiekantoor

Ik kan je van harte Heidi aanbevelen, ze zet je aan!

Juf Diana

1 op 1 coaching, Lerares blind typen

Voordelen van deze VIP coaching op maat.

In 3 maanden je oude patronen doorbreken en direct een positieve mindset ervaren. Daarnaast het vak verkopen je helemaal eigen maken. Tijd, geld en energie, dat is wat je gaat besparen. Deze coaching is voor jou als je voelt dat er meer in je zit en je moeiteloos wil manifesteren zonder dat jou iets tegen gaat houden. All-in gaan is de weg en daar help ik je graag bij. Weet dat 80% mindset is en 20% strategie. Het gebeurt letterlijk tussen je oren!

R

12 weken aan de slag met mij als coach.

R

Persoonlijke groei gegarandeerd.

R

Direct resultaat.

€ 1800,-excl. btw.