Vip traject 1 op 1 coaching.

Je weet dat er wat moet gebeuren en je voelt aan alles dat het nu de tijd is. Samen gaan we 3 maanden aan de slag zodat jij next level kan gaan en daardoor je bedrijf groeit. Feit is dat jouw onderneming groeit als jij als ondernemer groeit.

Mijn expertise is dat ik je echt zie en dan bedoel ik ook echt zie. Buiten je comfortzone zit je groei. Die kansen en mogelijkheden breng ik samen met jou in kaart. Je hebt geen idee wat er allemaal mogelijk is! Zakelijk ga je grote stappen zetten. Niets is meer het zelfde.

Een exclusief traject van 3 maanden. We starten met een strategiegesprek. Alles in kaart brengen en daardoor helder je hulpvraag neerzetten. Daarna spreken we elkaar elke week via zoom.

Je krijgt na elk gesprek een opdracht op maat. Persoonlijke aandacht waardoor je zakelijke en persoonlijke groei gaat doormaken. Voor dit traject ga ik eerst met je in gesprek. Graag hoor ik wat jij wil zodat ik direct kan zeggen of dit traject iets voor jou is.

N

12 gesprekken via zoom

N

3 maanden jouw persoonlijke coach

N

Succes mindset gegarandeeerd

N

Je businessmodel naar Next Level

N

Direct verkoop creëren

N

Refresh voor jezelf en jouw bedrijf

Ben jij klaar voor de waardevolste stap in je leven?

Persoonlijke VIP coaching.

Als geen ander weet ik wat je voelt. Je loopt al langer met het idee rond om een coach te nemen die jouw grootste potentieel ziet. 

De impact van een coach die je aanmoedigt en samen met jouw de dingen oplost waar je tegenaan loopt. Dat is de reden dat je onderneming blijft hangen en daar ben je nu echt klaar mee. Ik ga je motiveren, inspireren en daarnaast helemaal laten ervaren wat een succes mindset met je doet.

Stop met jezelf te vertellen dat dit het is. Er is nog zoveel meer en er ligt nog zoveel voor je klaar, je hebt geen idee!

De ervaringen

Reviews

Je neemt ruim de tijd voor mij

Je kunt anderen enthousiasmeren

Je hebt me leren zien welke expertise ik heb. In mijn hoofd wist ik het wel, maar je hebt hoofd en hart bij elkaar gebracht

Ik vond de coaching één op één prettig omdat ik al jaren voor mezelf werk en ik een andere richting op wilde.

Je hebt me aangezet waardoor ik in beweging kwam en in een positieve flow kwam.

In het begin miste ik je wel na het traject, maar ik heb er veel aan gehad!

Bep Lovink

1 op 1 coaching, Bedrijfscoaching en psychosociale therapie

Wat een bijzonder mens die Heidi! Met kleine heldere aanwijzingen kan ze “ongemakken” die op je pad komen dragelijk maken! Een aanrader voor mensen die hulp kunnen gebruiken om de juiste focus te krijgen!

Gerrie Gregoor

1 op 1 coaching, ZZP Administratiekantoor

Ik kan je van harte Heidi aanbevelen, ze zet je aan!

Juf Diana

1 op 1 coaching, Lerares blind typen

Vip coaching waarom zou ik dat doen?

In 3 maanden jezelf het beste gunnen. Zakelijk groeien doordat jij als persoon verder groeit. Juist iemand van buitenaf ziet nog veel meer je potentieel. Ik ga samen met jou aan de slag en er voor zorgen dat je zaak verder kan groeien. Leg je vraagstuk bij me neer en samen gaan we dit oplossen. Deze coaching is voor jou als je voelt dat er meer in je zit en je moeiteloos wil manifesteren zonder dat jou iets tegen gaat houden. All-in gaan is de weg en daar help ik je graag bij. Weet dat 80% mindset is en 20% strategie. Het gebeurt letterlijk tussen je oren!

R

12 weken aan de slag met mij als coach

R

Groei gegarandeerd.

R

Voor jou als je resultaat wil en groei met je bedrijf.

€ 1800,-excl. btw.