Bedrijfscoaching

Jouw onderneming groeit en daarmee ook de werkzaamheden voor de personeelsleden. Mogelijk groeit ook het aantal personeelsleden. Je dagen zitten vol met je eigen werkzaamheden en daarnaast is er ineens een taak ontstaan die een andere discipline van je vraagt. Personeel motiveren en zorgen dat ze goed in hun vel blijven zitten. Als externe bedrijfscoach neem ik graag deze taak van je over. Juist door dit op tijd dit te signaleren voorkom je dat je personeel uitvalt. In 6 weken ga ik zorgen dat het personeelslid een boost ervaart die op langere termijn werkt. Als externe bedrijfscoach kijk en luister ik mee. Graag kom ik met je in gesprek zodat we direct aan de slag kunnen. Niet laten sudderen maar direct handelen. Daarmee bespaar je tijd, energie én geld. Gun jouw personeel het beste waardoor het bedrijf verder kan groeien.  
N

6 weken een persoonlijke coach voor jouw personeel.

N

Week 1: Strategiegesprek op locatie.

N

week 2: Doel bepalen.

N

week 3: Actieplan.

N

week 4: Wat gaat er anders dan verwacht?

N

week 5: Welke doelen zijn er inmiddels gehaald?

N

week 6: Evaluatie en hoe nu verder.

Iedere medewerker wil gezien worden.

Trainer, coach en grootste fan.

Jarenlang werkte ik als accountmanger. om precies te zijn 24 jaar. Ondernemers motiveren om meer te verkopen, altijd kijkend naar de mens achter de onderneming. Het behalen van mijn omzetdoel was voor mij niet meer dan logisch, waardoor ik het altijd haalde. Juist door jezelf goed te kennen en te blijven ontwikkelen is het mogelijk. Toch nam ik ontslag. Waarom? Mijn interesse veranderde van het product naar de mens. Het “aanzetten” of een boost geven aan personeel of bedrijfseigenaren is zoveel waardevoller. Én als het personeel groeit door persoonlijke ontwikkeling en trainingen groeit de omzet! Een win-win situatie die ik elk bedrijf gun.

De ervaringen

Reviews

Je neemt ruim de tijd voor mij
Je kunt anderen enthousiasmeren
Je hebt me leren zien welke expertise ik heb. In mijn hoofd wist ik het wel, maar je hebt hoofd en hart bij elkaar gebracht

Ik vond de coaching één op één prettig omdat ik al jaren voor mezelf werk en ik een andere richting op wilde.

Je hebt me aangezet waardoor ik in beweging kwam en in een positieve flow kwam. In het begin miste ik je wel na het traject, maar ik heb er veel aan gehad!

Bep Lovink

1 op 1 coaching, Bedrijfscoaching en psychosociale therapie

“Een traject volgen bij Heidi is echt een feestje. Als geen ander weet ze contact met je te maken.

Het maakt net uit of een sessie met Heidi live of digitaal is:

Heidi spat door het scherm heen! Haar energie is eindeloos en die voel je!

Ze sweept je op en neemt je mee. Ze neemt je mee naar de randen van wat jij denkt dat je kan, en dan daar voorbij.

Naar je volle potentieel. Ze luistert en denkt mee op de juiste gebieden. Heel knap hoe  ze de ‘haakjes’ uit mijn verhalen weet te vissen.

Heidi is echt zo’n coach die je laat springen. Ze laat je niet alleen je volle potentieel zien,

Zij heeft me laten inzien welke wegen ik kan bewandelen om daar te komen. Praktische stappen die ik à la minuut in heb kunnen zetten en die me ook echt vruchten afwerpen.

Ik zou iedere ondernemer een sessie of traject bij Heidi aanbevelen. Al is het maar af en toe, om je weer op je eigen weg naar je hele kunnen te zetten.”

Nirmala Balgobind

1 op 1 coaching, www.back-2-paper.nl

Heidi ben ik tegen gekomen op LinkedIn met haar positieve en enthousiaste posts over Law of Attraction.
Dat heeft mij getriggerd omdat ik daar ook in geloof.

Ik zeg ook altijd : “zeg niet wat je niet wil, maar zeg wat je wel wilt” want dat komt je dan ook toe.

Ik heb met veel plezier haar wekelijkse online meetings gevolgd…… het zet je aan het denken en dat heb je nodig om verder te komen.

Zo heb ik geleerd om niet krampachtig naar iets toe te werken of te willen binnenhalen. Door het loslaten en minder “te knijpen” komt het bijna vanzelf naar je toe.

Business loopt en met succes !

Paul van Oers

1 op 1 coahcing, Oerspaul

Kies jij voor win-win in jouw bedrijf?

Je personeel kan een boost gebruiken. Ik ga met iedereen in gesprek en geef groepstrainingen zodat het personeel weer helemaal “aan” gaat. No-noncens, duidelijk en heldere gesprekken. Wekelijks is er contact en in 6 weken staat de vlag er anders voor. Jarenlang heb ik in de sales gewerkt en weet daardoor als geen ander wat er van je gevraagd wordt in het bedrijfsleven. Een onderneming groeit als het personeel meegroeit.

R

Elke week een gesprek van een uur.

R

Persoonlijke en zakelijke groei.

R

bedrijfcoaching op maat

R

Duur, 6 weken

R

Next level en boost voor je personeel.

R

De kracht van een positieve succes mindset direct toepassen.

R

Maatpakket dus succes verzekerd!

€ 800,- excl. btw. per personeelslid