Ik ben Heidi

Graag stel ik me voor. Wie ben ik en waarom doe ik wat ik doe? Ik ben geboren met een glimlach én op een zondag. Een echt “zondagskind”  Zo voel ik me ook echt. Waarom ik gestart ben met mijn eigen bedrijf? Ik zag teveel ondernemende personen worstelen. Doodzonde van je tijd, geld en energie. Dit kan anders. Ik heb ontslag genomen en ben direct aan de slag gegaan met het coachen. Of het nu m verkopen gaat, een positieve mindset of de wet van de aantrekkingskracht, ik maak de unieke combi zodat er altijd resultaat is. Mijn achtergrond is accountmanager, dit heb ik 29 jaar gedaan. Alle targets gehaald en dit meer dan 1 miljoen in 3 dagen tijd. Dit deed ik met gemak én plezier. Elk jaar zette ik een nieuw focuspunt en dat bracht me altijd het gewenste resultaat. Nu train ik ondernemers, accountmanagers, directieleden en personen en neem ik ze mee in mijn methodiek. De resultaten zijn geweldig!

In  de Coronatijd ging ik elke dag live om 9:00 uur om ondernemers te helpen in hun verkopen. Dit een jaar lang. Inmiddels zijn er 122 personen 1 op 1 gecoacht, onstonden er  9 masterminds en 5 next level masterminds. Er zijn 2 samenwerkingen onstaan en ik heb 40 podcasts voor jou opgenomen. Daarnaast coach ik 18 personen in het Slingeland Ziekenhuis. Benieuwd naar mijn podcasts? 

 

Wil verder ontwikkelen? Ik help je graag.

Tijd voor jou level up! Speciaal voor jou heb ik allerlei mogelijkheden gecreëerd om dit te gaan ontdekken. Verheug me erop om je te ontmoeten!