Ik ben Heidi!

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Heidi Schuring, getrouwd met Marcel en moeder van 2 prachtige dochters. Ik ben geboren op een zondag en zo voel ik me ook echt, een zondagskind. Waarom? ik zie altijd de zonnige kant van het leven en ben ervan overtuigd dat je altijd kansen en mogelijkheden hebt. 

Ik hou van mensen en ik geloof dat iedereen kan groeien, altijd. Dat blijkt ook wel uit mijn werk wat ik 24 jaar heb gedaan. Begonnen op de markt als verkoopster, daarna 5 jaar gewerkt in een beddensscpeciaalzaak en toen 24 jaar gewerkt als accountmanager.

Ik heb een passie om van niets iers te maken. Verkopen is wat ik jarenlang met succes heb gedaan. Altijd doordat ik een grote interesse heb in de mens achter de onderneming.

Ik nam ontslag omdat ik graag een ander deel van mij wilde benutten. Jouw inspireren en motiveren en alles leren over de wet van de aantrekkingskracht zodat jij die direct kan toepassen en zo alles kan manifesteren wat jij wil. Mijn methodiek geef ik graag door zodat jij ook succes gaat ervaren. Alles is er, aan jou de taak om het aan te pakken en het toe te gaan passen. Ben je er klaar voor? ik wel!

Als je echt durft los te laten ontdek je wat er mogelijk is!

Tijd voor jou level up! Speciaal voor jou heb ik allerlei mogelijkheden gecreëerd om dit te gaan ontdekken. Kijk eens bij mijn aanbod pagina en ik zie je binnenkort graag ergens verschijnen. Nu al zin om jou te gaan ontmoeten.