VIP traject 1 op 1 coaching.

Je voelt dat het nu de tijd is. Tijd om ECHT verder te gaan, maar hoe? Precies dat is waarom je rondjes blijft lopen en niet verder groeit. Het is niet de vraag hoe je het moet gaan doen maar de vraag wat jij wil!

Inzichten komen door te doen én ik ga je die laten ervaren doordat ik helemaal anders kijk naar jouw situatie. Meer dan 30 jaar werk ik in de sales en verkopen realiseer je als je er zelf van overtuigd bent dat het gaat lukken. Inmiddels heb ik meer dan 122 personen hiermee geholpen en de resultaten zijn geweldig!

Buiten je comfortzone zit je groei. Je gedachtengang heeft je tot hier gebracht nu is het tijd voor jouw level up.

Dit is een traject op maat. We starten met een strategiegesprek, zodat de hulpvraag helder is. De sessie’s vinden plaats via zoom.

N

12 gesprekken van 1,5 uur via zoom.

N

3 maanden jouw persoonlijke coach.

N

Groei mindset gegarandeerd.

N

Je businessmodel helder en werkend.

N

Verkoopkansen creëren die je zelf niet ziet.

N

Verkopen met gemak en plezier, ja dat is mogelijk!

N

Altijd resultaat!

N

Jouw talenten en kwaliteiten echt inzetten.

Ben jij klaar voor de waardevolste stap in je leven?

Persoonlijke VIP coaching.

Als geen ander weet ik wat je voelt. Je loopt al langer met het idee rond om een coach te nemen die jouw grootste potentieel ziet.

Iemand die jou kan motiveren én gaat activeren. Samen met jouw de dingen oplost waar je tegenaan loopt. Ik ga je laten ervaren wat een succes mindset met je doet.

Er is zoveel meer mogelijk dan je nu denkt, je hebt geen idee. Met de juiste stappen op maat gemaakt voor jou gaan we aan de slag. Na elke sessie een opdracht zodat we echt groei realiseren. Ben je er klaar voor?

De ervaringen

Reviews

Je neemt ruim de tijd voor mij

Je kunt anderen enthousiasmeren

Je hebt me leren zien welke expertise ik heb. In mijn hoofd wist ik het wel, maar je hebt hoofd en hart bij elkaar gebracht

Ik vond de coaching één op één prettig omdat ik al jaren voor mezelf werk en ik een andere richting op wilde.

Je hebt me aangezet waardoor ik in beweging kwam en in een positieve flow kwam.

In het begin miste ik je wel na het traject, maar ik heb er veel aan gehad!

Bep Lovink

1 op 1 coaching, Bedrijfscoaching en psychosociale therapie

Wat een bijzonder mens die Heidi! Met kleine heldere aanwijzingen kan ze “ongemakken” die op je pad komen dragelijk maken! Een aanrader voor mensen die hulp kunnen gebruiken om de juiste focus te krijgen!

Gerrie Gregoor

1 op 1 coaching, ZZP Administratiekantoor

Ik kan je van harte Heidi aanbevelen, ze zet je aan!

Juf Diana

1 op 1 coaching, Lerares blind typen

Wil je echt je doel bereiken?

Wat zou het voor je betekenen als jij echt iemand naast je hebt staan die 100% in je gelooft en je motiveert? Helderheid in je business brengt én helderheid in je wat jou uniek maakt. Daardoor ga jij en jouw bedrijf direct enorme stappen maken. Je hebt geen idee wat je in 3 maanden kunt veranderen. Deze coaching is speciaal voor jou als je voelt dat er meer in je zit en moeiteloos wilt manifesteren zonder enige belemmering. Ik geloof dat succes voor 80% afhankelijk is van je mindset en voor 20% van je strategie. Ik werk alleen met mensen die echt willen gaan. Plan daarom een gesprek in van 20 min zodat direct duidelijk is of we een match zijn.

Heidi Schuring,

Business & Manifestatie Coach.

R

12 weken aan de slag met mij als coach.

R

Persoonlijke en zakelijke groei gegarandeerd.

R

Altijd resultaat.

R

Alleen bij VIP coaching, afsluitende lunch op locatie

€ 2250 excl. btw.