Wet van de aantrekkingskracht.

Een universele wet die altijd werkt, ook nu. Er gebeurt veel in het onderbewuste, maar manifesteren doe je, elke minuut van de dag. Ik neem je mee hoe jij dat gaat manifesteren waar jij naar verlangt. Alles in deze training is direct toepasbaar, helder en praktisch uitgelegd in video’s.

N

6 module's.

N

Video's.

N

Direct toe te passen.

N

2 jaar toegang tot de cursus.

N

Uniek werkboek.

N

Overal te bekijken of te beluisteren.

N

Toepasbaar op vele gebieden.

N

Ontdek hoe jij dàt kunt creëren wat jij wil!

Ben jij klaar voor de waardevolste stap in je leven?

Wat gaat de wet van de aantrekkingskracht jou brengen?

Waarom ik deze online training voor jou gemaakt heb?

De kracht van je gedachten is enorm. Je hebt geen idee! Jaren heb ik gewerkt als accountmanger, elk jaar haalde ik met veel plezier mijn omzet. Hoe dan? Daarnaast manifesteerde we een super fijn huis en een ontdekte ik wat ik anders deed en dit gun ik jou ook!

Mijn levensinstelling heeft me alles tot nu gebracht. Na 29 jaar heb ik alle zekerheden losgelaten en ben ik all-in gegaan in mijn bedrijf. Inmiddels heb vele ondernemende mensen mogen trainen en de impact is enorm!

Dit gun ik jou ook! Iedereen kan het leren. Wat er voor nodig is dat je 100% commitment en dat je openstaat voor een verandering. Nuchter en helder leg ik je alles uit. Ben je klaar voor succes in je leven?

De ervaringen

Reviews

Zonder dat ik op zoek was naar een (business)coach kwam ik Heidi tegen op Clubhouse. Zonder enige commerciële doeleinde nam Heidi contact met mij op om eens te sparren over de problemen die ik nu ervaar met mijn onderneming. Na dit gesprek kwam ik er pas achter hoe erg ik een business coach nodig had! Wat een waarde ik momenteel uit de wekelijkse gesprekken met Heidi haal is goud waard! 

Matthijs van Beurten

1 op 1 coaching, Ecommerce ondernemer

“Een traject volgen bij Heidi is echt een feestje. Als geen ander weet ze contact met je te maken.

Het maakt net uit of een sessie met Heidi live of digitaal is:

Heidi spat door het scherm heen! Haar energie is eindeloos en die voel je!

Ze sweept je op en neemt je mee. Ze neemt je mee naar de randen van wat jij denkt dat je kan, en dan daar voorbij.

Naar je volle potentieel. Ze luistert en denkt mee op de juiste gebieden. Heel knap hoe  ze de ‘haakjes’ uit mijn verhalen weet te vissen.

Heidi is echt zo’n coach die je laat springen. Ze laat je niet alleen je volle potentieel zien,

Zij heeft me laten inzien welke wegen ik kan bewandelen om daar te komen. Praktische stappen die ik à la minuut in heb kunnen zetten en die me ook echt vruchten afwerpen.

Ik zou iedere ondernemer een sessie of traject bij Heidi aanbevelen. Al is het maar af en toe, om je weer op je eigen weg naar je hele kunnen te zetten.”

Nirmala Balgobind

1 op 1 coaching, www.back-2-paper.nl

Heidi is de positiviteit zelve! Een doortastende en sprankelende persoonlijkheid die altijd voor je klaar staat, de juiste vragen weet te stellen om tot de kern te komen en volledig met je meedenkt.

Door deze kwaliteiten weet ze echt het verschil te maken en jou op maat verder te helpen!
Heidi heeft mij zo enorm gemotiveerd en me de juiste weg helpen vinden in een tijd dat ik het echt nodig had.

Iedereen die wel wat extra positiviteit kan gebruiken en (zakelijke) begeleiding op een leuke manier, kan ik Heidi ten zeerste aanraden!

Naomi Louwerens

1 op 1 coaching, Content Creator & Social media Consultant

De wet van de aantrekkingskracht.

Als jij een ander resultaat wil, klaar bent met hoe het nu gaat, meer succes en positiviteit wil ervaren dan is deze online training voor jou! Maar….. het gaat alleen werken als jij all-in gaat.

Wil jij een ander resultaat? Pak dan nu jouw verantwoordelijkheid. 

R

Je krijgt 2 jaar onbeperkt toegang tot de training.

R

Je kunt het net zo vaak terugkijken als jij wil.

R

Toegang tot een besloten community voor je vragen.

R

Iedere eerste woensdag van de maand om 10:00 uur kun je live je vragen stellen.

R

Uniek werkboek.

€ 598,- incl. btw.